2, 3 en 4 juni hebben wij deelgenomen aan de eXPORIC beurs op het Vliegveld Twenthe.

Het was een bruisend evenement, met mooie activiteiten voor alle groepen in de hulpverlening. Het was voor het eerst in zeven jaar dat overheid en bedrijfsleven weer op zo grote schaal uitpakten met een interactieve hulpverleningsvakbeurs op Hollandse bodem.

Op de ruim 50.000 vierkante meter beursoppervlakte heeft er een enorme diversiteit aan demonstraties en lezingen plaatsgevonden. Elke dag werd het programma afgesloten met een spectaculaire slotdemonstratie rond een scenario waarbij alle hulpverleningsspecialisaties aan bod kwamen. Wij hebben ook meerdere demonstraties mogen verzorgen.

FAS Technologie en Westheart International BV hebben in nauwe samenwerking met TYCO laten zien wat F-500 nou daadwerkelijk doet en hoe dit op een zeer adequate wijze binnen luttele seconden een zeer hete brand dooft en terug weet te koelen tot amper 50° á 60° Celsius.

Wij laten u doormiddel van een foto impressie zien hoe deze demonstraties zijn verlopen.  Heeft u naar aanleiding van het beursbezoek of na het zien van de foto’s en video’s nog vragen, of wilt u een afspraak maken? Klik
hier voor onze contact gegevens